2

Засідання Комітету з питань прозорості та комунікації проєкту DEFEP

30 жовтня 2023 року відбулось засідання Комітет з питань прозорості та комунікації проєкту DEFEP «Дистанційна освіта для майбутнього: кращі практики ЄС у відповідь на запити здобувачів вищої освіти та ринку праці».

Комітет організовує та проводить заходи з розповсюдження інформації про хід та реалізацію проєкту, його популяризації в інформаційному та медіа-середовищі, забезпечує налагодження внутрішніх та зовнішніх комунікацій різними каналами. Цей Комітет відповідає за принципи відкритості та прозорості, його діяльність націлена на ознайомлення широкого кола зацікавлених сторін з результатами проєкту.

Засідання 30 жовтня було присвячено конкретизації робочих аспектів, пов’язаних із підготовкою на регулярній основі нормативних документів щодо функціонування Комітету. Учасниками було обговорено питання розвитку сайту та сторінок проєкту DEFEP у соціальних мережах. Жвавий інтерес партнерів викликали плани щодо підготовки відео-контенту та розповсюдження інформації про проєктні результати і заходи у регіональних засобах масової інформації.