НУ «Чернігівська політехніка»

Запрошуємо молодих учених взяти участь у конкурсі на здобуття щорічної Премії Верховної Ради України

Згідно з Постановою Верховної Ради України від 16 березня 2007 р. № 775-V «Про Премію найталановитішим молодим ученим в галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок» та Інструкцією про порядок висунення, оформлення та представлення праць на здобуття щорічних Премій Верховної Ради України найталановитішим молодим ученим в галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок оголошено прийом робіт на здобуття Премій у 2014 році.

Премія найталановитішим молодим ученим в галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок присуджується за видатні досягнення в галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок. Щороку присуджують 20 Премій у розмірі 20 тис. грн. кожна.

На здобуття Премії можна висувати наукові праці, опубліковані у закінченій формі не менше ніж за рік до їхнього висунення. Колектив претендентів, робота якого висувається на здобуття Премії, не може перевищувати чотирьох осіб.

Кінцевий термін подання конкурсних робіт – 24 лютого 2014 року.

Докладніше про щорічні Премії Верховної Ради України – лист Міністерства освіти і науки України від 13.01.2014 року №6/2-6-14.