Кафедра бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту

Закордонна гостьова лекція

7 грудня відбулася гостьова лекція закордонного гостя Губанової Анастасії, accounting lead, Coca-Cola-Hellenic, Польща. Темою зустрічі було “Професійні та соціальні навички для роботи в міжнародній компанії”.

Пані Анастасія закінчила у 2006 році Чернігівський державний технологічний університет за спеціальністю облік і аудит з відзнакою. Працювала на різних посадах у міжнародних компаніях. Нині – у Coca-Cola-Hellenic, Польща на позиції accounting lead.

В рамках лекції пані Анастасія відзначила головні якості майбутніх фахівців у сфері обліку та фінансів: працелюбність, гнучкість, зацікавленість, вміти працювати в команді, багато читати, постійно навчатися та вміти визнавати свої помилки. Лектор звернула увагу здобувачів на отримання знань та навичок з міжнародних стандартів бухгалтерського обліку, фінансового аналізу, економічного аналізу та англійської мови.

До зустрічі доєдналися викладачі та здобувачі вищої освіти освітніх програм 071 “Облік і оподаткування” та 072 “Фінанси, банківська справа та страхування”.

Дякуємо пані Анастасії за можливість дізнатися більше про практичні аспекти діяльності, за поради та настанови здобувачам вищої освіти.

Захід відбувся за підтримки ГО “Асоціація випускників Національного університету “Чернігівська політехніка”.

Організатор та модератор заходу Ю.М. Перетятько, к.е.н., доцент кафедри бухгалтерського обліку, оподаткування та аудиту.