гурьев

З глибоким сумом і скорботою сповіщаємо

ГУР’ЄВ

Володимир Іванович

31.10.1954 – 05.07.2024

Колектив Національного університету «Чернігівська політехніка» глибоко сумує з приводу смерті кандидата технічних наук, доцента ГУР’ЄВА Володимира Івановича та висловлює щирі співчуття родині.

Життєвий шлях Володимира Івановича – це зразок людської гідності та добропорядності. У 1978 році закінчив Київський інститут  інженерів цивільної авіації. З 1978 до 1984  проходив службу у Збройних Силах СРСР. З 1984 до 1987 – ад’юнкт Київського вищого військового авіаційно-інженерного училища.

З 1987 до 1995 працював у Чернігівському вищому військово-авіаційному училищі льотчиків на посадах викладача, старшого викладача та начальника кафедри. З 1998 до 2000 був оперативним черговим командного пункту авіації Північного оперативного командування.

З 2000 до 2014 працював у Чернігівському державному інституті економіки і управління на кафедрах інформаційних систем і технологій, інформатики, економічної кібернетики та інформатики на посадах доцента, завідувача кафедри.

З 2014 до 2022 працював у Національному університеті «Чернігівська політехніка» на кафедрах економічної кібернетики, математичного моделювання та інформатики, кібербезпеки та математичного моделювання на посадах завідувача кафедри, професора.

Володимир Іванович був щирою, порядною, доброзичливою, толерантною, комунікабельною людиною, висококваліфікованим фахівцем. Його завжди шанували як співробітники, так і студенти університету.

Активна робота на всіх посадах, де йому доводилось працювати створила йому заслужений авторитет серед  колег по роботі та студентів.

Світлий, добрий спомин про Володимира Івановича назавжди залишиться в серцях тих, хто його знав, любив і поважав, жив і працював поруч з ним.

Колектив НУ «Чернігівська політехніка»