Зображення2

З глибоким сумом і скорботою сповіщаємо

КЛИМЕНКО

Юрій Миколайович

14.01.1955 – 15.12.2023

Колектив Національного університету «Чернігівська політехніка» глибоко сумує з приводу смерті КЛИМЕНКА Юрія Миколайовича та висловлює щирі співчуття родині.

Життєвий шлях Юрія Миколайовича – це зразок людської гідності та добропорядності. Після закінчення навчання у Київському ордена Леніна політехнічному інституті розпочав свою трудову діяльність в Національному університеті «Чернігівська політехніка». З 1992 до 2018 рр. працював на кафедрах зварювального виробництва, прикладної інформатики, промислової електроніки на посадах інженера-програміста, старшого лаборанта, асистента.

Активна робота на всіх посадах, де йому доводилось працювати, створила йому заслужений авторитет серед колег та студентів. Юрій Миколайович був щирою, порядною, доброзичливою, толерантною, комунікабельною людиною, висококваліфікованим фахівцем. Його завжди шанували як співробітники, так і студенти Університету.

Світлий, добрий спомин про Юрія Миколайовича назавжди залишиться в серцях тих, хто його знав, поважав, жив і працював разом з ним.

У ці скорботні дні ми розділяємо невимовний сум з його втратою, а його світле ім’я назавжди збережеться в історії нашого Університету.

Адміністрація НУ «Чернігівська політехніка»