Кормільцина

З глибоким сумом і скорботою сповіщаємо

КОРМІЛЬЦИНА

СВІТЛАНА  ЮРІЇВНА

14.03.1975 – 19.08.2023

Війна, з якою загарбницька росія прийшла на територію України, забирає життя і цивільного населення. 19 серпня 2023 року в результаті ракетного удару по центру міста трагічно загинула наша колега – старший викладач кафедри іноземної філології Кормільцина Світлана Юріївна.

Цей короткий життєвий шлях Світлани Юріївни – зразок людської гідності та добропорядності. У 1997 році – закінчила Чернігівський державний педагогічний інститут імені Т.Г.Шевченка, здобувши кваліфікацію вчителя історії та англійської мови. З 1997– розпочала свою трудову діяльність на посаді вчителя англійської мови в колегіумі № 11 м. Чернігова.

З 2003 року і до останніх днів Світлана Юріївна працювала в Національному університеті «Чернігівська політехніка» на посадах викладача, старшого викладача кафедри іноземної філології.

Світлана Юріївна була дуже щирою, порядною, доброзичливою, толерантною, комунікабельною людиною, висококваліфікованим фахівцем. Її завжди шанували колеги та студенти університету. Вона мала велику жагу до життя, багато планів на майбутнє, яким так і не судилось здійснитися, несла світлу та позитивну енергію для оточуючих її людей. Світлана Юріївна була надзвичайно доброю та відданою матір’ю, щасливою людиною, жила мріями про майбутнє доньки.

Світлий, добрий спомин про Світлану Юріївну назавжди залишиться в серцях тих, хто її знав, любив і поважав, жив і працював поруч з нею. Вона залишила багато теплих і світлих спогадів.

На жаль, словами важко загоїти в серці болючу рану втрати, адже загибель людини – велике горе. У цю гірку мить ми розділяємо невимовний сум, біль та разом з рідними схиляємо голову в глибокій скорботі.

Добрий спомин про Світлану Юріївну ніколи не згасне, а її світле ім’я назавжди збережеться в історії нашого університету.

Колектив НУ «Чернігівська політехніка»