Торія

З глибоким сумом і скорботою сповіщаємо

ТОРІЯ

НАТАЛІЯ ВОЛОДИМИРІВНА

13.01.1982 – 19.08.2023

Війна, з якою загарбницька росія прийшла на територію України, забирає життя і цивільного населення. 19 серпня 2023 року в результаті ракетного удару по центру міста трагічно загинула наша колега – старший лаборант навчально-наукового інституту архітектури, дизайну та геодезії Торія Наталія Володимирівна.

Наталія Володимирівна – це зразок людської гідності та добропорядності. У 2004 році з відзнакою закінчила Чернігівський державний інститут економіки і управління за спеціальністю «Маркетинг», а у 2010 році цей же заклад вищої освіти за спеціальністю «Землевпорядкування та кадастр». Розпочала свою трудову діяльність у 2007 році на посаді старшого лаборанта деканату інженерно-будівельного факультету Чернігівського державного інституту економіки і управління. З 8 вересня 2008 року –секретар ректора ЧДІЕУ. На даний час працювала на посаді старшого лаборанта навчально-наукового інституту архітектури, дизайну та геодезії. За роки роботи Наталію Володимирівну не раз відзначали за сумлінну працю та високий професіоналізм.

В нашій пам’яті Наталія Володимирівна назавжди залишиться доброю, скромною жінкою, доброзичливою колегою, професіоналом своєї справи. Чуйна, уважна і позитивна, принципова – вона виявляла живучу енергію та світло. Вона була добросердною матір’ю, щасливою людиною, жила мріями про майбутнє доньки.

Передчасна загибель Наталії Володимирівни – це непоправне горе для її рідних, близьких, друзів, колег.

Колектив Національного університету «Чернігівська політехніка» глибоко сумує з приводу цієї непоправної втрати та висловлює щирі співчуття родині загиблої.

Добрий спомин про Наталію Володимирівну ніколи не згасне, а йогоїї світле ім’я назавжди збережеться в історії нашого університету.

Колектив НУ «Чернігівська політехніка»