Ющенко

З глибоким сумом і скорботою сповіщаємо

ЮЩЕНКО

НАЗАР ІГОРОВИЧ

06.11.2000 – 19.08.2023

Війна, з якою загарбницька росія прийшла на територію України, забирає життя і цивільного населення. 19 серпня 2023 року в результаті ракетного удару по центру міста трагічно загинув здобувач вищої освіти Навчально-наукового інституту механічної інженерії, технологій та транспорту Ющенко Назар Ігорович.

Назар вступив до університету в 2020 році після закінчення Коледжу транспорту та комп’ютерних технологій Чернігівського національного технологічного університету за спеціальністю «Автомобільний транспорт».

Назар був дуже щирою, порядною, доброзичливою, толерантною, комунікабельною людиною, добре навчався, його шанували студенти та викладачі університету.

Після закінчення бакалаврату в 2022 році Назар вступив до магістратури за спеціальністю «Автомобільний транспорт» Національного університету «Чернігівська політехніка».

Світлий, добрий спомин про Назара назавжди залишиться в серцях тих, хто його знав, любив і поважав, жив і навчався поруч з ним. У ці скорботні дні ми розділяємо невимовний сум з його втратою.

Добрий спомин про Назара ніколи не згасне, а його світле ім’я назавжди збережеться в історії нашого університету.

 Колектив НУ «Чернігівська політехніка»