photo_5217480259652410377_x

З Днем будівельника!

День будівельника – це важливе свято для всіх, а особливе для тих людей, хто своєю працею створює наш навколишній світ будівель та споруд. Ваша робота вимагає надзвичайного професіоналізму, великої відданості професії, майстерності та терпіння!.

Бажаємо успіхів у всіх починаннях та нових проєктах, стабільного доходу і щасливого мирного життя будівельника!

Нехай кожен ваш проєкт приносить задоволення і гордість, а ваша професія завжди буде шанована людьми і визнана державою.

Особливі вітання висловлюємо кафедрі технологій зварювання та будівництва, яка готує фахівців за спеціальністю «Будівництво та цивільна інженерія». Ваша праця та знання є фундаментом для створення безпечного, комфортного і сучасного середовища. Ваші зусилля не лише змінюють наші міста, але й підвищують якість життя всіх громадян.

Студентам та випускникам бажаємо нових досягнень, творчого натхнення та задоволення від виконаної роботи. Вітаємо працівників господарського підрозділу університету, а також всіх друзів та партнерів університету, які приймають участь у відновленні та модернізації освітньої інфраструктури Чернігівської політехніки!

З Днем будівельника!

Будуємо майбутнє разом!