thumbnail_photo_2023-07-04_11-05-35

Всеукраїнський конкурс студентський наукових робіт

Всеукраїнський конкурс студентський наукових робіт «Особистість – суспільство – війна: суспільно-політичні, психологічні, соціокультурні аспекти»

4 липня 2023 року старший викладач кафедри психології і креативних індустрій ННІ права і соціальних технологій Лещенко М.Є. взяла участь у якості члена журі у другому етапі Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт «Особистість – суспільство – війна: суспільно-політичні, психологічні, соціокультурні аспекти», секція 1.Психологічні студії.

З-поміж чотирьох десятків робіт до другого етапу конкурсу вийшли 14 найкращих. Тематика робіт були вкрай актуальною в сучасних реаліях: це і психологічні аспекти збереження здоров’я, і психологічні проблеми ВПО та військових, і психологічні чинники самосприйняття і самозбереження в умовах воєнного стану. Учасники другого етапу конкурсу продемонстрували високий науковий рівень як самих проведених досліджень, так і їх захисту на звітній конференції.

Національний університет “Чернігівська політехніка” представляла здобувачка 2 курсу факультету СТОР спеціальності “Психологія” – Дарина Кузьменко (група ПБ-211) з науково роботою “Прийняття рішень особистістю в умовах воєнного стану” (науковий керівник Лещенко М.Є.).

За результатами зум-конференції, робота Дарини Кузьменко зайняла 3 місце.

Вітаємо Дарину Кузьменко та її наукового керівника з таким вагомим здобутком!