photo_2023-12-23_19-52-22

Вручення дипломів випускникам програми академічної мобільності «Social Entrepreneur School IBS»

У рамках договору про співпрацю з Fil. Dr. Jan-U. Sandal Institute (Норвегія) з 31 жовтня по 30 листопада 2023 р. проходило навчання за онлайн програмою академічної мобільності «Social Entrepreneur School IBS». У рамках програми професор Ян-Урбан Сандал, засновник та керівник Fil. Dr. Jan-U. Sandal Institute (Норвегія), проводив англомовні лекції з трьох модулів “Social Enterpreneurship”, “Innovation management”, “Service Vision Management”.

Підсумком програми стала участь у 91 Міжнародному Саміті «Conversations on Emerging Issues in Social Entrepreneurship», який відбувся 19 грудня 2023 р. Ректор Університету Олег Новомлинець виступив з вітальним словом та побажаннями у підкоренні нових вершин у науковій співпраці. Спільно із науковцями зарубіжних країн та України до обговорення актуальних питань соціального підприємництва долучилися науково-педагогічні працівники та здобувачі вищої освіти НУ «Чернігівська політехніка». Тематика Саміту: Social networking services, Circular Economy and Recommendations for Ukraine, Studies in social entrepreneurship in Chernihiv communities.

На Саміті також відбулася церемонія нагородження учасників програми академічної мобільності «Social Entrepreneur School IBS» сертифікатами та дипломами. Вітаємо випускників курсу: Аліна Білоус, Світлана Буглак, Вікторія Данченко, Марія Іванова, Каріна Коваленко, Карина Куліш, Юрій Уськов. Бажаємо успіхів та нових звершень!

Дякуємо професору Яну-Урбану Сандалу за довготривалу освітньо-наукову співпрацю!