photo_2024-05-22_14-29-38

Візит до вихованців комунального закладу “Березнянський навчально-реабілітаційний центр”

21 травня «Клуб тревел-терапії» кафедри туризму з технічною підтримкою і допомогою Гречки В.В., техніка обчислювального центру, і Швець В.О., очільниці відділу «Пресслужба» Національного університету «Чернігівська політехніка» провели навчально-виховні й розважальні заходи для вихованців комунального закладу «Березнянський навчально-реабілітаційний центр».

Особливе захоплення у дітей викликали окуляри віртуальної реальності та біноклі, надані нашому клубу Міжнародною організацією з міграції за фінансування уряду та народу Японії. Сподобалися їм також сувеніри від наших спонсорів. Дітки дуже доброзичливі, виховані, прагнуть до спілкування і сучасних технологій.

Ми щиро дякуємо нашим партнерам за надане обладнання, а також адміністрації Березнянського НРЦ, яка створила всі умови для спілкування з дітками.

Чекаємо на вихованців Березнянського навчально-реабілітаційного центру в нашому місті, де організатори Клубу тревел-терапії з використанням тур-гідів проведуть для них екскурсію по Чернігову.