photo_2024-10-24_19-32-50 (2)

Візит до Чернігівської обласної універсальної наукової бібліотеки ім. Софії та Олександра Русових

📖 Наукова діяльність здобувачів вищої освіти передбачає здійснення ефективного пошуку інформації та використання надійних джерел у своїх роботах.

📚 24 жовтня здобувачі вищої освіти спеціальності 033 «Філософія» разом зі викладачами кафедри філософії і суспільних наук доц. Колєватовим О.О та доц. Киселицею С. В. відвідали Чернігівську обласну універсальну наукову бібліотеку ім. Софії та Олександра Русових 📖

👩🏼‍💼 Екскурсію по бібліотеці провела завідувачка відділу документів з економічних, технічних, природничих та сільськогосподарських наук Наталія Карбовська, яка розповіла про історії бібліотеки та ознайомила здобувачів освіти зі структурними підрозділами.

🔹 В бібліотеці працює 13 відділів, а фонд складає понад 850 тисяч одиниць: книжки, диски, газети, брошури та інше. Інформаційна система постійно оновлюється – кожній книзі присвоюється індекс, за яким формується картковий та електронний каталоги. Також є доступ до бібліотечного сайту.

Бібліотека, це місце, де зберігається культурна спадщина, і куди завжди хочеться повернутися за новими знаннями та натхненням! 🌟

#ChePolytech
#КафедраФСН
#АналітикаСуспільноПолітичнихПроцесів
#ChePolytech
#КафедраФСН
#АналітикаСуспільноПолітичнихПроцесів