IMG_20240325_202237_873

Візит делегації GIZ до університету

25 березня 2024 року до НУ “Чернігівська політехніка” завітала делегація з провідних фахівців, очолювана паном Еріком Швейкхардом – проєктним директором GIZ. У зустрічі взяли участь проєктні координатори GIZ, Марина Литвинчук та Марія Костенко, й Тетяна Копитова як перекладачка. Також була присутня й Наталія Хольченкова – начальник відділу міжнародних відносин та інвестицій в Чернігівській міській раді. Її активна участь у процесі співпраці сприяла встановленню плідного діалогу між університетом та делегацією з GIZ.

Під час зустрічі обговорювалися подальші плани щодо відбудови університету. Учасники відвідали стартап центр “Перемога”, щоб ознайомитися з інноваційними проєктами та можливостями розвитку молодіжних ініціатив у сфері технологій, які можуть стати однією з ключових галузей співпраці між університетом і GIZ.

НУ “Чернігівська політехніка” висловлює подяку партнерам з GIZ за підтримку та інтерес до співпраці.

Ця зустріч стала важливим кроком до зміцнення взаємин, тож сподіваємося на плідну співпрацю та успішну реалізацію спільних проєктів, спрямованих на підвищення якості освіти та розвиток науково-дослідницької бази університету!