CC7K9559

Вітаємо з початком нового навчального року!

3 жовтня 2022 року офіційно розпочався навчальний рік для більшості здобувачів освіти Національного університету «Чернігівська політехніка».

Інавгураційна лекція-привітання для першокурсників відбулась у змішаному форматі, до привітання долучився випускник університету, голова Чернігівської обласної військової адміністрації – Вячеслав Чаус. Поділився зі студентами своїм досвідом навчання та побажав їм наснаги у такий важкий час.

З вітальним словом та мотиваційною промовою звернувся до 910 першокурсників ректор НУ «Чернігівська політехніка» Олег Новомлинець. Подякував, вступникам за обрання саме нашого закладу освіти, розповів про руйнування, які були завдані під час активних бойових дій, поділився планами щодо відновлення університету та нюансами щодо навчання онлайн.

Присутні мали змогу познайомитись із проректорами, директорами і деканами, студентським активом – Студентською радою університету.

Із творчими номерами виступили Ігор Меліхов зі своєю піснею «Чернігів – місто героїв» та Ірина Костюченко з піснею «Україна це ти».

Національний університет «Чернігівська політехніка» вітає всіх із початком нового навчального року, а першокурсників з початком шляху у доросле життя. Бажаємо яскравих емоцій, пам’ятних подій життя студентства, високих досягнень та мирного неба над головою!

 
Все буде Україна!
Все буде Чернігівська політехніка!

Фото: Віктор Кошмал