photo_2023-12-27_14-06-31

Вітаємо з перемогою в III етапі Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Тараса Шевченка

26 грудня 2023 р. відбувся обласний етап XIV Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка, у якому взяли участь студенти НУ «Чернігівська політехніка».

Конкурс є щорічним загальнонаціональним заходом, спрямованим на піднесення престижу української мови і літератури в молодого покоління, стимулювання учнівської та студентської молоді до вивчення рідної мови, виховання в його учасників почуття гордості за свій народ, любові до рідного краю: вшанування Великого Кобзаря, поета світового рівня – Тараса Григоровича Шевченка.

За результатами виконання творчого завдання – написання твору-роздуму, у якому студенти закладів вищої освіти Чернігівщини висловили власні погляди на сприйняття сучасною молоддю творчості Кобзаря, − члени журі визначили переможців.

Вітаємо Вертебного Івана, здобувача III курсу Навчально-наукового інституту електронних та інформаційних технологій, який виборов II місце серед студентів закладів вищої освіти (університети та академії, негуманітарний профіль).

Бажаємо творчої наснаги, мовної вправності, витримки й цілеспрямованості в підкоренні нової вершини – всеукраїнського етапу цього конкурсу!