yjd

Вітаємо з перемогою у Міжнародному конкурсі!

Щиро вітаємо Вихор Діану – здобувачку вищої освіти освітнього ступеня «магістр» Національного університету “Чернігівська політехніка” та її співавторку Жуковецьку Дарину – студентку Берлінського технічного університету – з отриманням диплома ІІ ступеня за результатами ІІ туру Міжнародного конкурсу студентських наукових робіт за спеціальністю 073 «МЕНЕДЖМЕНТ»!

На конкурс було представлено наукову роботу на тему: «EVP як запорука сильного бренду роботодавця та утримання талантів» під науковим керівництвом Холодницької А.В., кандидата економічних наук, доцента кафедри управління персоналом та економіки праці.

Міжнародний конкурс проводився у Кременчуцькому національному університеті імені Михайла Остроградського.

Конкурсна комісія розглянула 45 студентських наукових робіт 64 авторів, що надійшли з 34 закладів вищої освіти з 8 країн світу. Захист кращих 16 робіт учасників ІІ туру  відбувався 4 червня 2021 року у форматі відеоконференції англійською мовою.

Диплом ІІ ступеня – це ще одна впевнена перемога наших гуртківців наукового клубу ННІ бізнесу, природокористування і туризму «Інтелект» (керівник – к.е.н. Холодницька А.В.).

 

Вітаємо наших переможців та  бажаємо їм натхнення до нових наукових звершень!