НУ «Чернігівська політехніка»

Вітаємо команду ЧДТУ – переможців Всеукраїнської олімпіади з технології машинобудування

З 4 по 6 квітня в Донбаській державній машинобудівнійї академії проходила Всеукраїнська олімпіада з технології машинобудування. В олімпіаді брали участь 67 студентів з 24 вищих навчальних закладів 17 міст України.

Переможцем олімпіади в особистому заліку став Єгор Аванесов, студент 4-го курсу механіко-технологічного факультету групи ІМ-081.

Переможцями в командному заліку також стали наші студенти: Аванесов Є.В., Урліна А.А. гр. ІМ-081 , Биховець Д.В., гр. ТМ-071.

У Всеукраїнському конкурсі магістерських дипломних робіт з технології машинобудування робота магістранта Пономаренка С.В. зайняла І місце. Керівником цієї роботи був к.т.н. доцент кафедри ТМ Федориненко Д.Ю.

У Всеукраїнському конкурсі дипломних проектів спеціаліста з технології машинобудування проект Бережанського В.В. зайняв ІІІ місце. Керівником цього проекту був ст.викладач кафедри ТМ Сапон С.П.

За високий рівень знань проявлений учасниками команди з нашого університету, члену команди, студенту 5-го курсу Биховцю Дмитру рішенням спонсора Всеукраїнської олімпіади з ТМ НПК «Горные машины» був вручений сертифікат на право працевлаштування на підприємствах цього концерну, яким він може скористатись після закінчення навчання в університеті.

Вітаємо з перемогою студентів кафедри ТМ та керівника команди ст. викладача кафедри ТМ Сапона С.П.