photo_2022-11-18_18-04-27

VІІІ Міжнародна студентська олімпіада «Шляхи та механізми захисту інформаційного простору України від шкідливих інформаційно-психологічних впливів»

18 листопада відбулася VІІІ Міжнародна студентська олімпіада «Шляхи та механізми захисту інформаційного простору України від шкідливих інформаційно-психологічних впливів».

До участі в олімпіаді було запрошено здобувачів вищої освіти за спеціальністю 125 «Кібербезпека».

Національний університет “Чернігівська політехніка” був представлений командою студентів другого та третього курсу спеціальності 125 “Кібербезпека”.

Завідувач кафедри кібербезпеки та математичного моделювання Юлія Ткач прийняла участь у олімпіаді у складі журі.

Команда університету приймала участь у індивідуальній та командній формі змагань. Перша передбачала самостійну підготовку здобувачем вищої освіти доповіді (під керівництвом керівника-викладача) і його публічного захисту перед міжнародним журі олімпіади. Друга – командна підготовка й презентація відповідей на запитання, які оцінювало журі олімпіади.

На олімпіаді нашими студентами було представлено три наукові роботи з дисципліни “Інформаційно-психологічна безпека” на актуальні теми:

  •  “Характеристика активної та пасивної функцій забезпечення інформаційної безпеки держави”;
  •  “Характеристика видів тролінгу”;
  •  “Визначення та класифікація сучасної інформаційної зброї”.

Вітаємо Бакуменко Богдана – студента 3 курсу НУ “Чернігівська політехніка” , котрий зміг вибороти 2 місце в індивідуальному змаганні.

Колектив університету щиро вітає переможців та бажає надалі ще більших перемог та звершень!