seminar

Відбулися заходи, спрямовані на підвищення обізнаності військовослужбовців, ветеранів АТО/ООС та членів їх сімей з соціальним підприємництвом

У рамках виконання наукової роботи «Партисипативна модель розвитку соціального підприємництва: детермінанти реінтеграції військовослужбовців, ветеранів АТО/ООС та членів їх сімей» (№ держ.реєстрації: 0122U000596) 2 грудня 2022 року науково-педагогічними працівниками НУ «Чернігівська політехніка» проведені заходи, спрямовані на підвищення обізнаності військовослужбовців, ветеранів АТО/ООС та членів їх сімей з соціальним підприємництвом.

Нагорна Н.С., к.психол.н., декан факультету соціальних технологій, оздоровлення та реабілітації, провела семінар-тренінг на тему «Соціальне підприємництво: актуальний бізнес сьогодення».

Ревко А.М., д.е.н., проф. каф. соціальної роботи, яка проходить стажування в Саїд бізнес-школі в Університеті Оксфорд, провела онлайн-лекцію на тему “Розвиток соціального підприємництва та формування соціального капіталу: міжнародний контекст”.

Бажаємо учасникам заходів цікавих ідей та успіхів у їх реалізації. Запрошуємо військовослужбовців, ветеранів АТО/ООС та членів їх сімей до подальших тренінгів, конференцій та інших подій.