IMG_9002

Валерій Пацкан виступив з промовою до першокурсників ННІ БЕА

2 вересня 2024 року в межах програми “Школа першокурсника” відбулася інавгураційна лекція для студентів першого курсу Навчально-наукового інституту бізнесу, економіки та адміністрування. Спеціальним гостем заходу став Валерій Васильович Пацкан — Голова Рахункової Палати України, відомий державний діяч та політик, народний депутат України VII-VIII скликань, доктор юридичних наук, професор і Заслужений юрист України. 

Під час лекції Валерій Васильович поділився з першокурсниками своїм багаторічним досвідом у державному управлінні, політиці та юриспруденції. Своїм прикладом надихнув молоде покоління на активну участь у відновленні та розбудові України. Особливий акцент було зроблено на важливості професійної освіти та принципах відповідальності, які має нести кожен молодий фахівець. 

Ми щиро вдячні Валерію Васильовичу за його час, змістовну лекцію для наших першокурсників. Також висловлюємо подяку всім присутнім за активну участь та цікаві питання, які зробили цю зустріч ще більш продуктивною. Сподіваємося, що початок навчального року стане для наших першокурсників не лише стартом у вивченні нових дисциплін, а й кроком до майбутніх професійних досягнень!