finbba2

Участь викладачів аспірантів кафедри Фінансів, банківської справи та страхування у on-line семінарі Національного банку України

15 -16 квітня 2021 року викладачі кафедри фінансів, банківської справи і страхування Дубина М.В., Шишкіна О.В., Кальченко О.М., Садчикова О.М. разом із аспірантами кафедри Мекшун В., Лобко О., Чийпеш Н., Кравченко А. взяли участь в on-line семінарі Національного банку України «Тенденції та новації регулювання фінансового сектору в Україні», в ході якого розглядались питання впливу пандемії COVID-19 на банківський сектор, обговорювались нові підходи до регулювання ринку небанківських фінансових установ. Учасники семінару мали можливість ознайомитись із сучасними тенденціями розвитку банківського сектору і сектору небанківських фінансових установ.

Цікавою була і теоретико-практична частина семінару у який слухачам була дана можливість ознайомитись з прикладними аспектами розрахунку коефіцієнту чистого стабільного фондування (NSFR), розрахунку процентного ризику банку. Не менш важливою стала частина семінару просвічена дослідженню і обговоренню Індексу фінансового стресу для України.

Викладачі і аспіранти кафедри ФБСС висловлюють вдячність організаторам семінару за високий рівень організації і значний обсяг практичних матеріалів та рекомендацій.