IMG_3370

Участь у «Perspektywy Women in Tech Summit 2024» у м. Варшаві (Польща)

Координатор розвитку стартапів, інновацій та проєктного навчання НУ «Чернігівська політехніка», к.е.н, доцент кафедри економіки, обліку і оподаткування Гнедіна Катерина Володимирівна взяла участь у дводенному міжнародному саміті «Perspektywy Women in Tech Summit 2024», який відбувся у м. Варшаві (Польща) та був організований освітньою установою «Perspektywy» (Perspektywy Education Foundation). Захід об’єднав лідерів tech-індустрії, представників наукового сектору, інноваційних бізнес-структур та організацій, а також стартап-сфери з різних країн світу.

Учасники заходу відвідали серію лекцій від запрошених спікерів, взяли участь у панельних дискусіях та воркшопах. Серед питань, яким були присвячені доповіді спікерів та дискусії: вагомий внесок жінок у розвиток технологій, формування високотехнологічного майбутнього та сприяння інклюзивності в галузі; інноваційні технології для автоматизації бізнес-процесів та роботи з великими даними; видатні досягнення жінок у науці; ера технологій штучного інтелекту та сфери застосування ШІ; інновації та стартапи; лідерство та його важливість для позитивних змін; технології заради сталого майбутнього та багато інших. Крім того, для учасників «Perspektywy Women in Tech Summit 2024» були організовані зустрічі з менторами – представниками міжнародних компаній та інституцій.

Партнерами саміту виступили такі компанії, як: Global Logic, Hitachy Energy, Hitachy Vantara, T-Mobile, Visa Foundation, Google, Netflix, EY, KPMG, Paramount Pictures та інші лідери ринків.