1 (3)

Участь у міжнародних заходах для стартапів у складі української делегації

Протягом 08-10 липня 2024 року координатор розвитку стартапів, інновацій та проєктного навчання НУ «Чернігівська політехніка», к.е.н., доцент Гнедіна Катерина Володимирівна взяла участь у “Startup BW Discovery Tour” в рамках програми “The LÄND welcomes UKRAINE” – ознайомчому турі для представників стартапів та інноваторів, організованому Baden-Württemberg International.

 У рамках ознайомчого туру учасникидослідили інноваційну екосистему землі Баден-Вюртемберга (Німеччина) та відвідали стартап-центри, стартап-акселератори, інноваційні, наукові установи, включаючи такі ключові центри, як CyberForum, BadenCampus, AI Xpress, дослідницький кампус Nord в Інституті технологій Карлсруе (KIT).

11 липня 2024 року к.е.н., доцент Гнедіна К.В. взяла участь у масштабному саміті «Start-up BW Summit 2024» (м. Штутгарт, Німеччина), під час якого представляла стартап «Інсулін без черг».

 До участі у міжнародному саміті долучилися урядовці та громада землі Baden-Württemberg, стартапи з різних країн світу, інвестори, представники науково-інноваційної інфраструктури, стартап-інкубаторівтощо. Учасники української делегації мали можливість представити свої стартапи  міністерці економіки, праці та туризму регіону Dr. Nicole Hoffmeister-Kraut, яка долучилася до участі в заході.

Участь українських стартапів у «Startup BW Discovery Tour» та «BW Startup Summit 2024» підготовлена Enterprise Europe Network Ukraine, Steinbeis Europa Zentrum за підтримки Ministerium für Wirtschaft, Arbeit und Tourismus Baden-Württemberg та Start-Up BW Landeskampagne.