10

Участь у міжнародному воркшопі “Enhanced Learning Adventures: Virtual Tour in Education”

Протягом 7 – 11 жовтня 2024 року Буяльська Наталія Павлівна, доцент кафедри харчових технологій та екології НУ «Чернігівська політехніка», взяла участь у міжнародному воркшопі “Enhanced Learning Adventures: Virtual Tour in Education”, що проходив на базі Університету сталого розвитку м.Еберсвальде (Німеччина). Захід організований в рамках проєкту “Ukrainian-German Teaching Network for a Digital Transformation of Environmental Education” за програмою фінансування DAAD «Україна цифрова: забезпечення академічних успіхів під час кризи (2024)».

Протягом тижня представники 12 університетів-партнерів з різних регіонів України під керівництвом досвідчених німецьких колег працювали над створенням віртуальних турів за допомогою сучасного обладнання та програмного забезпечення, що також можуть бути інтегровані в систему дистанційного навчання Moodle.

Використання отриманих знань та навичок в освітньому процесі безперечно сприятиме професійному зростанню його учасників, формуванню компетенцій, що визначають конкурентоспроможність випускників на ринку праці в Україні та світі.

Дякуємо німецьким колегам, координаторам проєкту за надану можливість ознайомитися з цінним міжнародним досвідом цифровізації екологічної освіти, отримати нові знання та розвинути навички застосування сучасних інформаційних технологій для створення віртуальних турів!