1 (2)

Участь у міжнародній Twinning конференції: «Роль університетів у повоєнній відбудові України»

Координатор розвитку стартапів, інновацій та проєктного навчання, доцент кафедри економіки, обліку і оподаткування, к.е.н. Гнедіна Катерина Володимирівна взяла участь у другій міжнародній конференції «Роль університетів у повоєнній відбудові України» у рамках проєкту Twinning (Велика Британія – Україна), яка була проведена 04-05 липня 2024 р. на базі міжнародного університету «Академія Фінансів та Бізнесу Вістули» (Vistula University) та у Посольстві Великої Британії у Варшаві.

До участі у конференції долучилися  представники закладів вищої освіти України та Великої Британії, донори та урядовці. Під час конференції відбулося підбиття підсумків дворічної співпраці закладів вищої освіти України та Великої Британії, висвітлення успішно реалізованих спільних ініціатив, планів на майбутнє та визначення ролі вітчизняних університетів у сталій відбудові України.

У межах заходу доцент, к.е.н. Гнедіна К.В. представляла НУ «Чернігівська політехніка» під час офіційного прийому учасників конференції в Посольстві Великобританії в Польщі.