1

Участь у Форумі

В рамках впровадження Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?» 1 липня 2024р. відбувся форум «Колективна стійкість, зцілення та зростання у відповідь на досвід колективної травми», у якому взяла участь Мельник О.Є., проректор з НП та СР.

Національний університет «Чернігівська політехніка» є активним учасником реалізації Всеукраїнської програми ментального здоров’я.

Форумчан гостинно зустрічав Український Католицький Університет. З вітальним словом до учасників звернулися президент Українського Католицького Університету вл. Борис Ґудзяк і перша леді Олена Зеленська.

Форум об’єднав освітян, медиків, представників соціальної сфери тощо. Доповіді політологів, публіцистів, громадських діячів, письменників, психологинь, психіатрів, правозахисників надали особливої змістовності Форуму. Відбулася рефлексія щодо того, як спільними зусиллями ми можемо творити соціальні простори, маршрути та процеси, що сприятимуть зціленню колективної травми, плеканню стійкості та посттравматичного зростання українського народу.