ю

У Чернігові відбувся Форум-театр

1 листопада в Агенції регіонального розвитку Чернігівської області ГО «Центр гендерної освіти» та НУ «Чернігівська політехніка» в рамках реалізації проєкту «Мир у цифровий час» провели воркшоп «Форум-театр».

Форум-театр – це методика інтерактивної роботи серед різних прошарків суспільства, спрямована на вирішення соціальних проблем. Форум-театр дає можливість не лише усвідомити проблему і сформувати ставлення до негативного явища, а й здобути навички пошуку шляхів для вирішення проблеми з використанням власного досвіду та досвіду інших людей, включаючи можливості підсвідомості та емоційного інтелекту.

Саме таку методику в роботі з молоддю застосували креативні та досвідчені тренерки – викладачки Національного університету «Чернігівська політехніка» – Тетяна Децюк, Надія Нагорна, Анна Вербицька. Учасниками заходу стали викладачі та здобувачі вищої освіти «Чернігівської політехніки», старшокласники міста.

Завдяки спеціально підібраним вправам учасники воркшопу змогли опрацювати необхідні у театралізації компетенції, а ігровий формат допоміг підняти настрій та зняти напругу. Розіграні життєві ситуації, їх аналіз та залучення глядачів сприяли розширенню соціального досвіду кожного учасника.

Цей проєкт виконується у співпраці з громадською організацією «Фундація прав людини» та фінансується Інститутом зовнішніх культурних зв’язків (IFA) коштами Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина».

#МируЦифровийЧас

#ЧернігівськаПолітехніка

#ЦентрГендерноїОсвіти

#ФундаціяПравЛюдини