page-7

THE BRIDGE: ЗАСІДАННЯ РОБОЧОЇ ГРУПИ

7 травня 2024 року в межах виконання міжнародного проєкту The BRIDGE за програмою Erasmus+ «Розбудова потенціалу у сфері вищої освіти» робою групою НУ “Чернігівська політехніка” було проведено засідання щодо розробки оновленої освітньої програми для здобувачів другого (магістерського) рівня освіти.

Під час роботи групи відбулося обговорення результатів опитування стейкхолдерів (https://stu.cn.ua/news/proyekt-erasmus-the-bridge-opytuvannya-stejkholderiv-v-ukrayini/ ).

Результати моніторингу дають змогу врахувати побажання роботодавців, випускників та здобувачів вищої освіти при розробці оновленої освітньої програми зі спеціальності 192 “Будівництво та цивільна інженерія” в частині BIM-технологій, конкретних знань і практичних навичок, пов’язаних з енергоефективністю та стійкістю життєвого циклу будівель і міського середовища.

Проєкт The BRIDGE співфінансується Європейським Союзом, проте висловлені погляди та думки належать лише авторам цього проєкту і не обов’язково відображають погляди Європейського Союзу чи Європейського виконавчого агентства з питань освіти та культури. Ні Європейський Союз, ні грантодавець не можуть нести за них відповідальність.