thumbnail_IMG_4040

Студенти університету отримали стипендії Благодійної організації Президентського фонду Леоніда Кучми «Україна»

26 грудня 2022 року до НУ «Чернігівська політехніка» завітала прес-секретар другого Президента України Дарка Оліфер. Вручила дипломи цьогорічним стипендіатам, поспілкувалась із активною студентською молоддю про реалії сьогодення та передала вітання університету від Леоніда Даниловича Кучми.

Тринадцятий рік поспіль п’ятеро кращих здобувачів вищої освіти за підсумками попереднього навчального року отримують стипендію Благодійної організації Президентського фонду Леоніда Кучми «Україна».

Цього року стипендіатами нами стали:

  • Бусел Олександр, студент четвертого року навчання освітньо-професійною програмою підготовки бакалавра Навчально-наукового інституту менеджменту, харчових технологій та торгівлі, спеціальність 181 «Харчові технології»;
  • Мамчуровський Вячеслав, студент першого року навчання за освітньо-професійною програмою підготовки магістра Навчально-наукового інституту електронних та інформаційних технологій, спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»;
  • Петренко Ігор, студент другого року навчання за освітньо-професійною програмою підготовки магістра Навчально-наукового інституту механічної інженерії, технологій та транспорту, спеціальність 192 «Будівництво та цивільна інженерія»;
  • Прищепа Дарина, студентка першого року навчання за освітньо-професійною програмою підготовки магістра Навчально-наукового інституту електронних та інформаційних технологій, спеціальність 121 «Інженерія програмного забезпечення»;
  • Слєсаревич Олексій, студент четвертого року навчання за освітньо-професійною програмою підготовки бакалавра Навчально-наукового інституту електронних та інформаційних технологій, спеціальність 123 «Комп’ютерна інженерія».

Саме ці студенти показали найкращі результати у навчальній та науковій діяльності протягом 2021-2022 навчального року.

Бусел Олександр: «Дуже вдячний Фонду за можливість отримати стипендію! Вона є стимулом не зупинятись на досягнутому, мотивує до підкорення нових висот. Частину коштів використаю на відновлення здоров’я після хвороби, а частина стане в нагоді під час продовження науково-дослідної діяльності».

Мамчуровський Вячеслав: «Мені хотілося б висловити подяку Фонду Леоніда Кучми «Україна» та йому особисто за незмінну підтримку талановитих студентів навіть у мирний і такий складний для країни час. Це безумовно додає наснаги й мотивації для самовдосконалення та подальших наукових звершень!».

Петренко Ігор: «Висловлюю свою вдячність за можливість отримати стипендію. Ці кошти дають мені змогу зробити всій вклад у модернізацію лабораторії адитивних технологій, яка використовуються у навчальному процесі, а також для допомоги і виконання окремих запитів для передової».

Прищепа Дарина: «Хочу від щирого серця подякувати Фонду та Леоніду Даниловичу за постійну підтримку талановитих студентів незважаючи на сьогоднішні обставини. Отримавши стипендію, я маю можливість придбати собі потужні павербанки для того, аби активно займатися науковою діяльністю не переживаючи про проблеми зі світлом».

Слєсаревич Олексій: «Дякую Леоніду Даниловичу Кучмі і його Фонду за фінансову підтримку, яка буде використана на переобладнанням моєї домашньої лабораторії. З новим оснащенням я зможу покращити вже оримані навички в розробці електроніки і значно підвищити якість своєї праці».

Вітаємо здобувачів вищої освіти і бажаємо подальшого плідного розвитку на навчальній і науковій нивах!