photo_5318976989761230496_y

Школа cтартапів «StartUp – Way to success-2024» відкриває нові можливості для талановитої молоді!

6 травня в НУ «Чернігівська політехніка» відбулося відкриття школи стартапів  «StartUp – Way to success-2024», спрямованої на підтримку і розвиток молодих підприємців та інноваторів. Гасло цьогорічного Конкурсу стартапів – «Інноваційні рішення заради сталого відновлення та цифрового майбутнього».

До участі в конкурсі стартапів долучилися більше 80 учасників, серед яких здобувачі вищої освіти та НПП, а також учні ЗОШ м. Чернігова та Чернігівської області. Навчальні заходи стартап-школи проводяться на базі Центру створення та розвитку стартапів “Перемога” НУ «Чернігівська політехніка».

На церемонії відкриття з вітальним словом виступила Вікторія Маргасова – д.е.н., професор, проректор з наукової роботи НУ “Чернігівська політехніка”. Вона підкреслила важливість взаємодії наукового та бізнес-сектору, підтримки молодих інноваторів у реалізації їх ідей та проєктів.

Координатор розвитку стартапів, інновацій та проєктного навчання НУ «Чернігівська політехніка», к.е.н., доцент Катерина Гнедіна  звернулася до учасників з вітальним словом, підкресливши, що Центр створення та розвитку стартапів надає комплексну підтримку інноваційним проєктам у м. Чернігові, а також презентувала дорожню карту реалізації конкурсу та навчальної програми стартап-школи.

Завідувач кафедри маркетингу, PR-технологій та логістики, к. н. з держ. упр., доцент Анна Вербицька висвітлила можливості проходження учасниками школи сертифікатного курсу-стажування «Створення та розвиток IT-продуктів» та ознайомила їх зі структурою та змістом курсу в інтерактивному форматі.

Школа стартапів  «StartUp – Way to success-2024» обіцяє стати платформою для розвитку новаторських ідей, сприяти формуванню підприємницького середовища та допомагати молодим талантам здійснити свій шлях до успіху.

Дякуємо кожному, хто долучився та бажаємо успіхів у подальшому навчанні!