Юність науки_22 Секція 7

Робота секції 7 ХІІ Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених “Юність науки-2022”

Попри те, що відповідно до оперативної інформації від Генштабу ЗСУ станом на 18:00 15.06.2022 року щодо російського вторгнення, на Сіверському напрямку противник застосував комплекси радіоелектронної боротьби для порушення системи управління та зв’язку Сил оборони, засідання секції 7 «Актуальні проблеми гуманітарного розвитку сучасного суспільства» ХІІ Міжнародної науково-практичної конференції студентів, аспірантів та молодих вчених «ЮНІСТЬ НАУКИ – 2022: СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНІ ТА ГУМАНІТАРНІ АСПЕКТИ РОЗВИТКУ СУСПІЛЬСТВА» у нашому нескореному НАЦІОНАЛЬНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ «ЧЕРНІГІВСЬКА ПОЛІТЕХНІКА» відбулося вдванадцяте поспіль!

Під орудою кафедри філософії і суспільних наук інтелектуальне зібрання розпочало свою роботу онлайн 15 червня 2022 року о 12:30 за модерації к.філос.н., доцента С.В.Киселиці. З вітальним словом до здобувачів вищої освіти бакалаврату, магістерського рівня, ступеню доктора філософії та колег звернулася завідувачка кафедрою к.філос.н., доцент Н.В.Шакун. Попередньо було заявлено 80 охочих тезово викласти свої креативні ідеї, поза програмою долучилися двоє молодих доповідачів. Протягом майже трьох годин учасники із різних міст України та зарубіжжя презентували результати самостійних і, тим самим, надзвичайно цікавих наукових досліжень щодо актуальних проблем гуманітарно-філософської, соціально-історичної, політико-правової галузей знань та мовознавства.

Робота секції засвідчила не тільки неабиякі пізнавально-теоретичні можливості нашої молодої інтелектуальної раті, а й потужний духовно-патріотичний настрій. Щиро вдячні Кожному із присутніх – у чиїх досягненнях не маємо жодного сумніву – та бажаємо наснаги у подальшій науково-дослідницькій та професійній діяльності.

Все буде «ЧЕРНІГІВСЬКА ПОЛІТЕХНІКА»!

Все буде УКРАЇНА!