IMG_1692 (1)

Робочий візит заступника Міністра освіти і науки України Олексія Шкуратова

2 вересня 2022 року заступник Міністра освіти і науки України з питань європейської інтеграції Олексій Шкуратов відвідав НУ «Чернігівська політехніка» з робочим візитом.

Під час зустрічі оглянув університет, ознайомився із роботами, що ведуться у канікулярний період, обговорили втрати університету під час активних бойових дій матеріально-технічного забезпечення та обладнання лабораторій. В ході діалогу із керівництвом закладу вищої освіти говорили про можливості науковців брати участь у конкурсах наукових робіт і розробок, перспективах проєктної діяльності у закладах вищої освіти у період воєнного стану, що направлені на обороноздатність і відновлення економіки після закінчення військових дій; міжнародну підтримку фондів та бізнесу – можливості та реалії, а також академічну мобільність здобувачів вищої освіти.

Окремо обговорили активну допомогу університету в рамках програми «Університет в житті регіону» на користь чернігівської громади.

Олексій Шкуратов подякував керівництву та співробітникам НУ «Чернігівська політехніка» за роботу, незважаючи на важкі умови.