2

Робоча зустріч команди проєкту ERASMUS+ KA2 DEFEP

20 травня 2024 року у змішаному форматі відбулась робоча зустріч команди проєкту Erasmus+ KA2 «Дистанційна освіта для майбутнього: кращі практики ЄС у відповідь на запити здобувачів вищої освіти та ринку праці» (№ 101083143 — DEFEP — ERASMUS-EDU-2022-CBHE).

Інституційний координатор проєкту, д.е.н., проф., завідувач кафедри підприємництва і торгівлі НУ «Чернігівська політехніка» Іванова Наталія Володимирівна презентувала проєкт DEFEP новим його виконавцям, а також ретельно описала досягнуті проміжні результати його реалізації. Особливу увагу протягом зустрічі було приділено розподілу обов’язків у рамках робочого пакету WP 7 «Моніторинг та забезпечення якості системи дистанційної освіти», зокрема за такими запланованими завданнями:

  • Т7.1. Розробка стратегії управління дистанційною освітою як окремою та самостійною формою навчання у ЗВО;
  • Т7.2. Розробка дорожньої карти забезпечення якості та дотримання академічної доброчесності в дистанційній освіті;
  • Т7.3. Розробка плану контролю управління якістю дистанційної освіти;
  • Т7.4. Визначення критеріїв оцінювання, діагностичних інструментів та результатів вимірювання набутих компетентностей здобувачами дистанційної освіти;
  • Т7.5. Проведення регулярних опитувань стейкхолдерів, підготовка періодичних моніторингових звітів та аналітичних оглядів якості дистанційної освіти для її подальшого вдосконалення.