1 (4)

Президентський Форум Китайських та Українських Університетів

24 червня 2021 року в рамках Міжнародної конференції з питань співпраці та інтеграції промисловості, освіти, досліджень та прикладного застосування 2021 (ICCIIERA 2021) в м. Далянь (КНР), було проведено Президентський Форум Китайських та Українських університетів, на якому було обговорено режим роботи з питань українсько-китайського співробітництва в галузі освіти, презентовано роздуми та практики взаємного обміну викладачами та студентами між китайськими та українськими університетами, можливості співпраці у трансформації науково-технічних досягнень китайських та українських університетів.

Ректор НУ “Чернігівська політехніка” виступив з промовою щодо свого бачення подальшої діяльності в рамках Україно-Китайського Університетського Альянсу задля консолідації зусиль усіх залучених ЗВО та досягнення якісних результатів за такими напрямками розвитку співпраці як академічна мобільність, наукові дослідження та проєкти, культурний обмін.

Окрім того, було запрошено представників відділів міжнародних зв’язків поділитися своїм досвідом розвитку міжнародного співробітництва та кращими практиками.

Дякуємо  Далянському технологічному університету за організацію таких масштабних заходів на надзвичайно високому рівні!