photo_2023-06-13_11-01-27

Практика на базі Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ЧОДА

Студенти «Чернігівської політехніки» практикуватимуться на базі Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації відкрив двері для здобувачів вищої освіти «Чернігівської політехніки», які навчаються за спеціальністю «Філософія», освітня програма «Аналітика суспільно-політичних процесів»

Відповідний Договір про проведення практики здобувачів вищої освіти Національного університету «Чернігівська політехніка» уклали нещодавно.

Так, відповідно до Договору, студенти Чернігівської політехніки матимуть змогу отримати практичні знання та навички впровадження передового досвіду інформаційної діяльності на базі Департаменту інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Чернігівської обласної державної адміністрації під керівництвом досвідчених фахівців.

«Пріоритетними напрямами роботи Департаменту в умовах війни є комунікаційний та інформаційний. Департамент функціонує як пресслужба Чернігівської обласної державної адміністрації, координує інформаційної діяльність інших структурних підрозділів. Важливою складовою діяльності Департаменту залишається аналітична робота, яка дозволяє здійснювати фахову оцінку змісту й розвитку суспільних процесів та системної реалізації політики на всіх її рівнях. Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю також реалізує гуманітарну політику та співпрацює з громадськими організаціями задля розбудови громадянського суспільства» – зазначив директор Департаменту Андрій Подорван.

Здобувачі вищої освіти познайомились з керівниками практики: Ігорем Слезко, заступником директора Департаменту – начальником Управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю та Ігорем Жирновим заступником начальника Управління з питань внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю, начальником відділу суспільно-політичного моніторингу. Фахівці поділились особливостями роботи управлінь та розподілили завдання для практикантів. Катерина Ємельяненко, начальниця відділу діловодства, юридичної та кадрової роботи, юрисконсульт підготувала і ознайомила практикантів з робочим планом ознайомчої практики на найближчі два тижні.

Переконані, що наше партнерство сприятиме розбудові демократії та наближатиме Перемогу!

 

#ChePolytech

#КафедраФілософіїСуспільнихНаук

#АналітикаСуспільноПолітичнихПроцесів