перше фото

Популяризуємо рідну мову та історію через гру

Кафедра філософії і суспільних наук долучилась до проведення тижня ННІ економіки, який відбувся в НУ «Чернігівська політехніка» з 25 по 29 жовтня.

25 жовтня на запрошення кафедри університет відвідала Ксенія Тараненко – кандидатка філологічних наук, доцентка кафедри філології та мовної комунікації НТУ «Дніпровська політехніка». Вона розповіла про власний досвід популяризації української мови на Дніпровському обласному телебаченні, презентувала свою книгу #proMовУ та провела інтерактивну гру зі студентами. В рамках візиту було визначено напрямки співпраці між кафедрами філології та мовної комунікації НТУ «Дніпровська політехніка» та філософії і суспільних наук «Чернігівської політехніки», а також підписано договір про співпрацю між університетами.

29 жовтня для старшокласників ЗОШ № 27 м. Чернігова кафедрою було організовано інтерактивну історичну гру. Настільну гру «Українська революція 1917-1921», розроблену Українським інститутом національної пам’яті, провела доцентка кафедри філософії і суспільних наук, кандидатка історичних наук НУ «Чернігівська політехніка» Олена Герасименко. Учні виявили здібності критичного та аналітичного мислення, ознайомились зі сторінками власної історії та інформацією про сучасне життя університету.

#ЧернігівськаПолітехніка

#ННІ_економіки

#КафедраФілософіїіСН