IMG_7321

Подяка за підтримку проєкту

Подяка за підтримку проєкту «Клубу тревел-терапії» для представників соціально вразливих верств населення

Кафедра туризму Національного університету «Чернігівська політехніка»  взяла участь у конкурсі ініціативних груп громадянського суспільства, пов’язаних із соціальною згуртованістю, запропонувавши ідею організації роботи «Клубу тревел-терапії» для представників соціально вразливих верств населення. Цей проєкт знайшов підтримку Міжнародної організації з міграції і Товариства Червоного Хреста України та був профінансований Урядом та народом Японії.

11 жовтня 2023 року Чернігівська обласна організація Товариства Червоного Хреста України передала університету спортивне спорядження, офісні меблі та оргтехніку.

Національний університет «Чернігівська політехніка» виражає щиру подяку Уряду та народу Японії, Міжнародній організації з міграції і Чернігівській обласній організації Товариства Червоного Хреста України!

Беззаперечно, що запрошені кафедрою туризму на прогулянки, походи вихідного дня та екскурсії фокус-групи ще неодноразово висловлюватимуть свою вдячність нашим спонсорам за фінансову підтримку «Клубу тревел-терапії»!

Із вдячністю, повагою і найкращими побажаннями до всіх, хто підтримав ініціативу нашого університету!!!