13 (2)

Подяка керівництву та колективу АТ “Чернігівобленерго”

Якісна підготовка фахівців можлива лише при тісній взаємодії закладу вищої освіти та роботодавців. Національний університет “Чернігівська політехніка” щиро дякує керівництву та колективу АТ “Чернігівобленерго”, який є надійним партнером університету багато років. Окрім безпосереднього залучення до організації та реалізації освітнього процесу при проведенні практик студентів, виїзних практичних занять, варто відзначити також неоціненну допомогу у відновленні обладнання та навчальних приміщень університету, пошкоджених внаслідок військової агресії російської федерації.

Завдяки професійній допомозі кваліфікованих фахівців АТ “Чернігівобленерго” було відновлено пошкоджений ввід 110кВ високовольтного випробувального трансформатора, проведена заміна трансформаторного масла та відновлено дах високовольтної лабораторії. Це дозволило забезпечити повноцінну реалізацію освітнього процесу для студентів спеціальності 141 “Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка” в частині формування фахових компетентностей:

 – здатність вирішувати комплексні спеціалізовані задачі і практичні проблеми, пов’язані з роботою електричних систем та мереж, електричної частини станцій і підстанцій та техніки високих напруг;

– здатність вирішувати комплексні спеціалізовані задачі і практичні проблеми, пов’язані з проблемами метрології, електричних вимірювань, роботою пристроїв автоматичного керування, релейного захисту та автоматики.