Screenshot_4

ПЕРЕМОГА У НАЦІОНАЛЬНОМУ КОНКУРСІ

ПЕРЕМОГА У НАЦІОНАЛЬНОМУ КОНКУРСІ «ВІДНОВЛЕННЯ ЧЕРЕЗ СОЦІАЛЬНЕ ПІДПРИЄМНИЦТВО» ВІД JUNIOR ACHIEVEMENT UKRAINE – ЧЛЕНА ВСЕСВІТНЬОЇ МЕРЕЖІ JA WORLDWIDE

 

22 червня у Києві збірна команда “RUBKA Clothing Brand” за участю студентів Рибки Іллі (МДС-231) і Попович Таісьї (ДС-201) під керівництвом доцента кафедри архітектури та дизайну середовища Шабардіної Юлії стала однією з 15 команд-переможців з України, які брали участь у національному конкурсі «Відновлення через соціальне підприємництво». Команда запропонували проєкт зі створення дизайнерського модульного одягу, де можна змінити його окремі частини.

Міжнародний проєкт EU4Youth «Відновлення через соціальне підприємництво» працює за підтримки Європейського Союзу, Міністерства закордонних справ Литви та інших партнерських організацій. В проєкті брали участь команди 3 країн: України, Молдови і Грузії. З України для участі у конкурсі реєструвалась 81 команда з 44 навчальних закладів 16 регіонів України.

Протягом лютого-червня команда шукала бізнес-ідею, вчилися працювати у команді, досліджували ринок та конкурентів, обирали форму організації бізнесу, будували маркетингову стратегію, планували операційну діяльність та MVP, оцінювали ризики, планували фінанси, оформлювали бізнес-план, презентували свій проєкт перед авторитетним журі.

Студенти мали можливість консультуватися з менторами від бізнесу.

В рамках програми учасники також пройшли міжнародну сертифікацію Entrepreneurial Skills Pass (ESP) з отриманням сертифікатів, що підтверджують успішне засвоєння підприємницьких навичок.

Нагородою переможців є участь у річній програмі прискореного розвитку і грант в розмірі 2000 євро на започаткування власної  справи та розробку MVP.

Вітаємо переможців і бажаємо подальших успіхів!