Картинка інформаційна зустріч з асп 21.02.2024 р

Організаційні збори з аспірантами першого року навчання

21 лютого 2024 року відділом аспірантури та докторантури була організована інформаційна онлайн зустріч з аспірантами першого року навчання. Привітала молодих науковців проректор з наукової роботи Маргасова Вікторія Геннадіївна.

Під час зустрічі молоді науковці ознайомилися з організацією навчального процесу, особливостями виконання освітньої та наукової складової підготовки докторів філософії.

Начальник відділу науково-дослідної частини, к.т.н., доц. Сизоненко Олена Володимирівна зосередила увагу аспірантів на необхідності долучатися до участі у вітчизняних та міжнародних конкурсах проєктів науково-дослідних робіт.

Керівник центру проєктної діяльності д.е.н., професор Холявко Наталія Іванівна розповіла про грантову діяльність, зазначивши, що це гарна можливість долучитися до міжнародної академічної спільноти.

Директор наукової бібліотеки Мороз Наталія Вікторівна виступила з доповіддю «Сервіси та публікаційні послуги наукової бібліотеки університету», завдяки якій аспіранти дізналися про пріорітетні напрямки діяльності бібліотеки, роботу репозитарію, фахові видання університету, роль бібліотеки у сприянні академічній доброчесності.

Запрошені спікери надали багато корисної інформації щодо науково-дослідницької роботи та ознайомили з можливостями нашого університету, якими можуть скористатись аспіранти.

Дякуємо нашим спікерам за цікаві і змістовні доповіді!

Вітаємо наших аспірантів і бажаємо цікавого і продуктивного навчання!

 

Відділ аспірантури та докторантури