2

Організаційна нарада у рамках проєкту ERASMUS+ THE BRIDGE

19 червня 2024 року у дистанційному форматі відбулась нарада українських партнерів у рамках консорціуму проєкту Erasmus+ The Bridge «Подолання розриву між університетом і промисловістю: інноваційна магістерська навчальна програма, що підтримує розвиток зелених робочих місць і цифрових навичок в українському будівельному секторі» («Bridging the Gap Between University and Industry: Master Curricular Supporting the Development of Green Jobs and Digital Skills in the Ukrainian Building Sector»).

Протягом зустрічі представники українських закладів вищої освіти обговорили організаційні питання, пов’язані з практичними аспектами реалізації проєкту та плануванням навчальної мобільності у липні 2024 року. Окрему увагу учасників наради було приділено фінансовому менеджменту у рамках проєкту.

Проєкт співфінансується Європейським Союзом, проте висловлені погляди та думки належать лише авторам цього проєкту і не обов’язково відображають погляди Європейського Союзу чи Європейського виконавчого агентства з питань освіти та культури. Ні Європейський Союз, ні грантодавець не можуть нести за них відповідальність.