thumbnail_изображение_viber_2021-06-21_09-16-30

Оптимізація міських пасажирських перевезень міста Чернігова

16 та 17 червня було розпочато перший етап науково-дослідної роботи «Розробка та реалізація інтерактивної моделі оптимізації міських пасажирських перевезень міста Чернігова», який передбачає проведення обстежень пасажиропотоків на існуючій маршрутній мережі в різних часових рамках з метою визначення мобільності мешканців та гостей нашого міста, місць тяжіння пасажирів, основних зупинок формування пасажиропотоку, змін інтенсивності пасажирських потоків та коефіцієнта завантаження транспорту на всіх маршрутах протягом дня.

Протягом визначених двох днів здійснено моніторинг пасажирських потоків на існуючій маршрутній мережі.

Висловлюємо вдячність всім інститутам НУ «Чернігівська політехніка», на чолі з їх директорами, та студентам-волонтерам, які брали участь у цьому дослідженні. Дякуємо Вам за Вашу допомогу та підтримку, за витримку та відповідальність.

Попереду ще великий масив роботи над наступними етапами даного дослідження, а саме проведення аналізу та розрахунок економічної ефективності існуючої системи міських пасажирських перевезень міста Чернігова, а також розробка інтерактивної транспортної моделі міських пасажирських перевезень з урахуванням перспективи розвитку міста Чернігова.