заставка

Ненасильницьке спілкування у молодіжному середовищі

У рамках проєкту “Мир у цифровий час”, що реалізується в НУ «Чернігівська політехніка» громадською організацією Центр гендерної освіти за підтримки ГО Фундація прав людини, 20 вересня в смт. Седнів було проведено блог-кафе «Ненасильницьке спілкування як запорука вирішення конфліктів».

У заході взяли участь координаторка проекту зав. каф. філософії і суспільних наук Наталія Шакун, амбасадорка проекту доц. кафедри креативних індустрій та соціальних інновацій Ганна Чепурна, здобувачі вищої освіти, які навчаються за освітньою програмою «Організація соціально-психлогічної допомоги населенню».

Старшокласники Седнівського ліцею жваво і зацікавлено обговорювали особливості міжособистісного спілкування, виконували вправи на формування навичок безконфліктної взаємодії та в ігровій формі вчились долати конфлікти та чути іншого.

Директорка Седнівського ліцею Тетяна Ясочко висловила сподівання на подальшу плідну співпрацю з НУ «Чернігівська політехніка».

Проект реалізується за підтримки Інституту міжнародних культурних зв’язків (ІФА) та Міністерства закордонних справ Федеративної Республіки Німеччина.

#ФундаціяПравЛюдини
#МируЦифровийЧас
#Сhepolytech
#ЦГО