photo_2024-06-26_11-12-55

Навчання за програмою академічної мобільності в Черкаському державному технологічному університеті

НУ «Чернігівська політехніка» активно розширює свої внутрішні та міжнародні зв’язки, співпрацюючи з провідними університетами нашої країни та Європи. Університет бере активну участь у численних міжнародних програмах і проєктах, спрямованих на академічний обмін, спільні дослідження та професійний розвиток здобувачів і викладачів.

З 12 лютого до 10 червня 2024 року відповідно до міжуніверситетської угоди про академічну мобільність тривало навчання здобувачів вищої освіти Коваленко К. та Буглак С. (ОПП «Аналітика суспільно-політичних процесів», спеціальність 033 «Філософія») за програмою академічної мобільності в Черкаському державному технологічному університеті.

Керівниками програми академічної мобільності між університетами стали Пінчук А.О., д.е.н., доц., директор ННІ економіки НУ «Чернігівська політехніка» та Бойко А.І., д.філос.н., проф., зав. кафедри філософських і політичних наук Черкаського державного технологічного університету.

Мобільність здобувачів вищої освіти була результативною, цікавою й однозначно буде мати продовження у спільних наукових та освітніх проєктах кафедри філософії і суспільних наук НУ «Чернігівська політехніка» та кафедри філософських і політичних наук Черкаського державного технологічного університету.

Ми впевнені, що подібні програми обміну сприятимуть зростанню якості освіти, підвищенню конкурентоспроможності наших випускників і зміцненню міжнародного авторитету нашого університету.

#ChePolytech

#КафедраФСН

#АналітикаСуспільнополітичнихПроцесів

#Академічна_мобільність