аи

Навчальний візит до Університету Авейру

Міжнародний навчальний  візит до Університету Авейру у рамках проекту  Еразмус+   PROMENT

У період з 13 по  18  листопада відбувся навчальний візит представників НУ «Чернігівська політехніка» Ремньової Людмили та Децюк Тетяни до Університету Авейру (Португалія)  в  рамках проєкту Еразмус+  КА2 PROMENT “Сприяння професійній освіті та активній участі студентів через становлення комплексної системи менторства та тьюторства у ЗВО”.

Програма візиту включала  зустрічі з адміністрацією університету, обмін досвідом з викладачами та студентами  щодо реалізації менторських та тьюторських програм, знайомство з сучасним  Teaching and Learning Center та форматами його роботи, участь у   сесії “PFAP 4.0”   в рамках Pedagogical Training and Update Program.  Після виступу на заході запрошеного гостя  Mairéad Pratschke, заступника директора з інновацій електронного навчання та викладання в Манчестерському університеті (Великобританія), учасники проєктного консорціуму PROMENT з України, Грузії та Австрії  обговорили  можливості використання  штучного інтелекту в тьюторстві та менторстві для   персоналізації навчання, адаптації   програм до індивідуальних потреб кожного  студента, відстеження прогресу та розробки оптимальних стратегій для досягнення найкращих результатів у навчанні.

За результатами насиченої програми підвели підсумки, визначили конкретні форми взаємодії між менторами та менті,  тьюторами та тьюті у контексті європейського досвіду, а також виявили області подальшого вдосконалення для реалізації намічених цілей проєкту. Усі учасники отримали сертифікати про підвищення кваліфікації в рамках академічної мобільності обсягом 1 кредит ЄКТС (30 годин).

=====================================================================

Усі права інтелектуальної власності належать членам консорціуму PROMENT і захищені чинним законодавством. Відтворення заборонено без попередньої письмової згоди. Усі члени консорціуму PROMENT  погодилися на повну публікацію цієї інформації. Проєкт PROMENT фінансується  в рамках Програми Європейського Союзу Erasmus+ згідно з грантовою угодою 101082696. Ця публікація відображає лише точку зору членів консорціуму PROMENT, і Європейська Комісія не несе відповідальності за будь-яке використання інформації, що міститься в публікації.