State_University_of_Moldova_(cropped)

Навчальна програма для НПП у Молдовському державному університеті

Протягом 1-21 серпня 2024 року науково-педагогічні працівники Національного університету «Чернігівська політехніка» здобували нові знання та навички у межах навчальної програми за проєктом ERASMUS+ КА2 DEFEP «Дистанційна освіта для майбутнього: кращі практики ЄС у відповідь на запити здобувачів вищої освіти та ринку праці». Комплексна навчальна програма реалізовувалась англійською мовою та охоплювала наступні ключові напрямки:

  • – Університетський менеджмент: вдосконалення навичок ефективного управління  закладами освіти.
  • – Викладачі онлайн-курсів: поглиблене навчання методології викладання для дистанційної освіти.
  • – Ментори/тьютори: вивчення стратегій ефективної підтримки студентів в онлайн-програмах.

Навчання проходило у синхронному та асинхронному форматах. Асинхронний компонент, розміщений на платформі Moodle в Молдовському державному університеті, включав презентації, навчальні матеріали та оцінювання. Учасники також активно брали участь у дискусіях на форумах і відвідували щотижневі зустрічі в Zoom для живого спілкування.

Щиро вдячні організаторам навчальної програми та партнерам за проєктом DEFEP за високий професіоналізм!

Проєкт співфінансується Європейським Союзом, проте висловлені погляди та думки належать лише авторам цього проєкту і не обов’язково відображають погляди Європейського Союзу чи Європейського виконавчого агентства з питань освіти та культури. Ні Європейський Союз, ні грантодавець не можуть нести за них відповідальність.