IMG_5911

Наша студентка повернулась із навчання у США

Наша здобувачка вищої освіти Ксенія Головченко спеціальності 121 Інженерія програмного забезпечення, успішно завершила програму навчання у Сполучених Штатах Америки. В Університеті штату Міссурі, що у м. Спрінґфілд, студентка здобувала знання протягом січня-травня 2023 року. Навчання відбувалося у рамках міжнародної програми студентського обміну Global UGRAD.

Передаємо враження з перших вуст:

«Привіт. Мене звуть Ксенія Головченко. Я студент за обміном, учасник програми Global UGRAD. Я навчалась в США в Університеті штату Міссурі.

Мій семестр за обміном був фантастичним досвідом! Я доклала чимало зусиль, щоб отримати цю можливість, і вона того була варта. Це зовсім інший світ із чудовими людьми та великою різноманітністю. Я подорожувала по США, отримала нові знання та досвід. Професори були надзвичайно обізнаними, а академічні завдання були справді захоплюючими. Що зробило це ще більш незабутнім, так це різноманітні дружні стосунки, які я зав’язала з людьми з усього світу. Ми досліджували країну, вели дискусії, що спонукали до роздумів, і чудово провели час разом.

Кампус вирував від діяльності, від клубів до заходів, багато речей, як з американських фільмів. Великі будинки для братств і жіночих товариств, вечірки, студенти ходять до університету в піжамах. Я брала активну участь у величезній кількості цих речей. Місцева громада була неймовірно привітною; навіть незнайомці на вулиці завжди посміхалися. Я познайомилась з багатьма чудовими людьми з різних куточків світу, і вони стали моїми близькими друзями, які завжди раді бачити мене в своїх країнах.

Мій американський семестр обміну був збагачувальною подорожжю, яка допомогла мені розвиватися як особистості, залишила незабутні спогади та дала мені відчуття, що я маю другу домівку за кордоном. Я вдячна за цей чудовий досвід!»

Щиро вдячні Університету штату Міссурі за співпрацю та щиру турботу про учасників обміну!