IMG_20240213_185104_774

Нарада з керівниками закладів вищої освіти міста Чернігів та області

13.02.2024 в обласній державній адміністрації відбулась нарада з керівниками закладів вищої освіти міста Чернігів та області щодо розвитку вищої освіти в області під головуванням начальника Чернігівської ОВА Чауса В.А.

У нараді також взяли участь голова Чернігівської обласної ради Дмитренко О.Б., заступниця голови Чернігівської ОДА Шерстюк Ж.В. та начальник Управління освіти і науки Чернігівської ОДА Музика Ю.В.

Результати діяльності та стратегії розвитку своїх закладів освіти представили:

  • Лукач В.С., директор Ніжинського агротехнічного інституту Національного університету біоресурсів і природокористування України;
  • Новомлинець О.О., ректор Національного університету «Чернігівська політехніка»;
  • Панченко В.І., проректор з науково-педагогічної та навчальної роботи Національного університету «Чернігівський колегіум» імені Т.Г. Шевченка;
  • Самойленко О.Г., ректор Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя;
  • Петровська Ю.М., в.о. ректора Пенітенціарної академії України;
  • Заліський А.А., ректор Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського.

Керівники закладів освіти озвучили також проблемні питання, які наразі є у кожного закладу. В свою чергу керівники області відзначили, що розвиток вищої освіти напряму впливає на соціально-економічний розвиток регіону, а тому Чернігівська обласна військова адміністрація та обласна рада будуть і надалі сприяти всебічному розвитку всіх закладів вищої освіти міста та області.

Детальніше про результати зустрічі: https://t.me/chernigivskaODA/11262?single