IMG_4382

Начальник відділу МЗ у складі офіційної української делегації в Естонії

Сьогодні, 23 січня 2023 року, на запрошення Ради з питань освіти та молоді (Harno) у межах проєкту «Сходи до досконалості: посилення ефективної та надійної системи вищої освіти в Україні» розпочався робочий візит української делегації до Естонської Республіки. Начальник відділу міжнародних зв’язків НУ “Чернігівська політехніка” Ганна Дивнич перебуває у складі офіційної української делегації.

Метою візиту є ознайомлення з найкращими практиками щодо посилення ефективної та міцної системи вищої освіти України на основі досвіду Естонії.

Державний секретар Сергій Захарін та фахівці МОН, представники закладів вищої освіти України зустрілися із заступником генерального секретаря Міністерства освіти і досліджень Естонської Республіки Ренно Вейнталем, Надзвичайним і Повноважним Послом України в Естонській Республіці Мар’яною Бецою.

Сторони обговорили стан української освіти в умовах воєнного стану, основні виклики та потреби у сфері освіти і науки, а також подальше розширення українсько-естонської співпраці, участь у спільних міжнародних проєктах та ініціативах.

Інформація із сайту Міністерства освіти і науки України